812,54 €

SET: Vetrni/veterni generator 12V 500W + PV 100W + reg.poln.

Podatki

  • Rubrika: Agregati
  • Oglas poteče: 2.1.2022

Trgovec

FORDSOLAR

FORDSOLAR

Uroš Premik, s.p.,
Migojnice 4a, 3302 Griže
Oglašujte na Agrooglasi.si

Podrobnejši opis

OBIŠČITE NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO STRAN: http://www.fordsolar.si/

SET vsebuje:
- Vetrni generator 12V 500W
- Hibridni regulator polnjenja
- Solarni panel 100W


Opis:

Veterni generator 12 V 500W.

Zaradi kombinacije aluminijskih in plastičnih sestavnih delov je teža naprave le 15 kg. Veterni generator je zato izredno primeren tudi za mobilno zunanjo uporabo , na primer na bivalnikih, oddaljeni vikendih, barkah, skratka vsepovsod, kjer nimate zagotovljene klasične električne energije! Montaža na strehe hiš prav tako ne predstavlja nikakršnega problema. Premer repelerja znaša približno 1,6m . Zaradi ponovno izboljšanega visokopreciznega repelerja, je omogočen vrhunski izplen energije, kot tudi zelo tiho in mirno delovanje (brez nihanja).

Optimalno delovanje naprave!
Načeloma velja, naj bi bil izbrani kabel do baterije, v prerezu najmanj 6mm² ali večji. Kapaciteta baterije naj bi znašala vsaj 100 Ah/12Voltov.
Pozor !!
Pri baterijah z manjšo kapaciteto , kot na primer samo 65Ah, je polnilna zaključna napetost prezgodaj dosežena in se dragocena energija izgublja, ker regulator polnjenja predčasno upočasni generator. Na ta način seveda ni možno dosegati zgoraj navedenih vrednosti….

Generator ima zunanji F-T-G polnilni regulator z dušilcem (dump load). Repeler se torej upočasni, ko so baterije polne in/ali , ko je maksimalna polnilna napetost (ca.14,2V) presežena. Pri zelo močnem vetru, je možna dosežena storilnost do 800 Watov. Proizvedeni tok se v generatorju prenese preko drsnih kontaktov na kabel (kabel ne sme biti prepognjen ali zavrten) Jambor (steber) mora imeti v notranjosti premer najmanj 41,8 mm (1,5 col - cev)
V primeru višje postavitve generatorja je treba steber obvezno 3-točkovno sidrati z ustrezno jeklenico zaradi močnega vetra ali nenadnih sunkov!Regulator polnjenja - hibrid
Hibridni regulator polnjenja (veter/solar) je inteligentna kontrola, nadzor in istočasno krmiljenje vetrne turbine in sončne celice. Uporablja se za varno in učinkovito polnjenje in nadzor baterije s kombinacijo vetrne in solarne energije.

Ta naprava elegantnega izgleda omogoča preprosto uporabo, visoko učinkovitost in nizke obremenitve, zaradi vgrajenih zaščitnih funkcij. Ta različica krmilnika bo bistveno povečala življenje in varnost sistema, zlasti baterije.

Posebnosti in informacije o izdelku:

Uporaba polprevodniške komponente.
Poveča življenjsko dobo krmilnika.
Mikroprocesorsko kontrolirano polnjenje z integriranjem napetosti in omejitvijo toka.
Elektromagnetni zavorni krmilni sistem - generator samodejno nežno zavira s polno baterijo; sodoben sistem zavor v treh korakih, da bi se izognili takojšnjemu blokiranju turbine.
Povečanje življenjske dobe statorja.
Zaščita pred preobremenitvijo, prevelikim praznjenjem, kratkim stikom in obratni polariteti.

Nazivna napetost akumulatorja: 12 V (DC)
Maksimalna vhodna moč vetrne turbine: 500W
Maksimalna vhodna moč PV modula: 150W
polnilna napetost: 16 – 12 V
Polnilni toka max.: 40 amperovSolarni panel

Mere (V x Š x D) x 669 mm 1060 x 35
Celic na modulu: 36
Teža: 8,5 kg
Moč (max): 100 W
Napetost (max): 18 V
Moduli so izdelani natančno, opremljeni z aluminijastim okvirjem in varnostnim steklom. Zadaj je robustna, vremensko odporna povezava z MC4 konektorji.Dostava po celi Sloveniji po simboličnih cenah do konca leta 2016!

CENA JE PODANA Z 9,5 % DDV, KAR VELJA V PRIMERU MOJE VGRADNJE, MONTAŽE, PRIKLOPA, ZAGONA,... ZA FIZIČNE OSEBE, ZA STANOVANJSKI OBJEKT!
V OSTALIH PRIMERIH - NADALJNA PRODAJA, PRAVNE OSEBE - SE OBRAČUNAVA 22 % DDV.

Po zelo ugodnih cena vam VETRNE GENERATORJE in SOLARNE PANELE tudi vgradim na vaše objekte!

Možnost nakupa preko DINERS kartice na obroke do 24 mesecev!

Vse informacije, vprašanja in ponudbe na elektronski naslov:

fordsolar@gmail.com

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1732
Oglašujte na Agrooglasi.si