377,78 €

VETERNI / VETRNI GENERATOR 12 V 300-500W

Podatki

  • Rubrika: Agregati
  • Oglas poteče: 2.1.2022

Trgovec

FORDSOLAR

FORDSOLAR

Uroš Premik, s.p.,
Migojnice 4a, 3302 Griže
Oglašujte na Agrooglasi.si

Podrobnejši opis

OBIŠČITE NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO STRAN: http://www.fordsolar.si/

A K C I J A .... RAZPRODAJA VETERNIH GENERATORJEV!

Veterni generator FD300/AC / 12 Volt s trofaznim izhodom in zunajim regulatorjem polnjenja.

Zaradi kombinacije aluminijskih in plastičnih sestavnih delov je teža naprave le 15 kg. Veterni generator je zato izredno primeren tudi za mobilno zunanjo uporabo , na primer na bivalnikih, oddaljeni vikendih, barkah, skratka vsepovsod, kjer nimate zagotovljene klasične električne energije! Montaža na strehe hiš prav tako ne predstavlja nikakršnega problema. Premer repelerja znaša približno 1,6m . Zaradi ponovno izboljšanega visokopreciznega repelerja, je omogočen vrhunski izplen energije, kot tudi zelo tiho in mirno delovanje (brez nihanja).

Optimalno delovanje naprave!
Načeloma velja, naj bi bil izbrani kabel do baterije, v prerezu najmanj 6mm² ali večji. Kapaciteta baterije naj bi znašala vsaj 100 Ah/12Voltov.
Pozor !!
Pri baterijah z manjšo kapaciteto , kot na primer samo 65Ah, je polnilna zaključna napetost prezgodaj dosežena in se dragocena energija izgublja, ker regulator polnjenja predčasno upočasni generator. Na ta način seveda ni možno dosegati zgoraj navedenih vrednosti….

Generator ima zunanji F-T-G polnilni regulator z dušilcem (dump load). Repeler se torej upočasni, ko so baterije polne in/ali , ko je maksimalna polnilna napetost (ca.14,2V) presežena. Pri zelo močnem vetru, je možna dosežena storilnost do 800 Watov. Proizvedeni tok se v generatorju prenese preko drsnih kontaktov na kabel (kabel ne sme biti prepognjen ali zavrten) Jambor (steber) mora imeti v notranjosti premer najmanj 41,8 mm (1,5 col - cev)
V primeru višje postavitve generatorja je treba steber obvezno 3-točkovno sidrati z ustrezno jeklenico zaradi močnega vetra ali nenadnih sunkov!

Klasični regulator polnjenja, ki je že priložen kompletu, lahko zamenjamo z HYBRID-nim, na katerega lahko dodate - priključite tudi PV (fotovoltaični) solarni modul, ki deluje na sonce. Tako lahko izkoristite vse dane možnosti, ki nam jih nudi narava, to so OVE - OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJE!

Na HYBRIDNI regulator polnjenja, lahko priklopimo max. 150 W solarni modul!

Cena doplačila za HYBRID regulator polnjenja samo 100,00 €

Hitra dobava in ugodne cene...

Dostava po celi Sloveniji po simboličnih cenah do konca leta 2015!!

CENA JE PODANA Z 9,5 % DDV, KAR VELJA V PRIMERU MOJE VGRADNJE, MONTAŽE, PRIKLOPA, ZAGONA,... ZA FIZIČNE OSEBE, ZA STANOVANJSKI OBJEKT!
V OSTALIH PRIMERIH - NADALJNA PRODAJA, PRAVNE OSEBE - SE OBRAČUNAVA 22 % DDV.

Po zelo ugodnih cena vam VETERNE GENERATORJE tudi vgradim na vaše objekte!!

Možnost nakupa preko DINERS kartice na obroke do 24 mesecev!

Vse informacije, vprašanja in ponudbe na elektronski naslov:

fordsolar@gmail.com

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1732
Oglašujte na Agrooglasi.si